MKE Ankaragücü'nü ağırlıyoruz

MKE Ankaragücü

Bordo beyazlı ekip sarı lacivertli başkent takımını puansız göndermekte kararlı.

Bandırmaspor yönetim kurulu, futbolcular ve teknik heyet, Orta Ölçekli Sanayi Sitesinde bulunan sosyal tesislerde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Törende konuşan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı, Kurban Bayramının Türkiye`ye, İslam alemine ve Bandırmaspor`a hayırlar getirmesini diledi.

Kılkışlı, "Üç yıldan beri kapısından döndüğümüz PTT 1. Ligi`ne bu yıl çıkmak istiyoruz. Bu konuda herkesin kendi üzerine düşen görevi en güzel şekilde yapması gerekiyor. Yönetim olarak tek bir hedefimiz var, o da Bandırmaspor`un başarısıdır. Bunun için her şeye açığız. Bu yıl hem fair-play hem de futbol anlamında başarılı olacağız ve örnek kulüp olacağız. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız" dedi.

Bayramlaşmanın ardından Bandırmaspor, yarın kendi sahasında karşılaşacağı Ankaragücü müsabakasının hazırlıklarına devam etti.  Sakatlıkları bulunan Oğuz Özden, Onur Karakabak ve Sertaç Çam takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Kendi sahalarında oynayacakları Ankaragücü müsabakasını kazanmak istediklerini dile getiren Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Bandırmaspor hedefleri olan bir takımdır. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için sahadan puanlarla ayrılmak zorundayız. Her zaman olduğu gibi bu maçta da taraflarımızın desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı